Over FMN

Wat is FMN?

FMN staat voor Federatie Mobiliteitsbedrijven Nederland. Het is een samenwerkingsverband van de vervoersbedrijven Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia Transport. Partijen met internationale ervaring die op dit moment ieder een deel van het Nederlandse regionale vervoer verzorgen.

FMN gelooft in duurzaam vervoer

Sinds haar oprichting is het de missie van FMN om Nederland bewust te maken dat openbaar en collectief personenvervoer onmisbaar zijn voor onze samenleving. FMN gelooft dat Nederland behoefte heeft aan duurzame partners voor personenvervoer. En FMN gelooft dat dat personenvervoer veel beter en innovatiever kan – met aandacht voor de reiziger, het milieu en de lokale dynamiek.

FMN luistert en innoveert

Door te luisteren, kijken en praten, weten onze vervoerders wat er in hun regio speelt. Neemt u hieronder bijvoorbeeld eens een kijkje hoe een dag met onze steward Angelo eruit ziet. Met de kennis die wij zo opdoen, brengen wij vervolgens efficiëntie en innovatie, comfort en gemak

FMN bestaat uit vervoerders die geworteld zijn in de lokale samenleving. FMN kent de Nederlandse polders, akkers en velden. Zij brengt u snel en simpel naar uw werk, uw studie, uw familie en daarna brengt zij u veilig en vertrouwd weer thuis, wat er ook gebeurt.